Wednesday, December 2, 2009

malas

3 comments
utk kekawan semua.....daku adalah boleh dikategorikan sebagai MALAS MENAIP TETAPI INGIN ADA BLOG...sbb tu la dlm blog ni byk gambar dr cerita....huhu...tp apepun aku harap korang enjoy dgn gambar2 yg aku letak...aku lebih kepada cerita tentang marsya n family....mmg blog aku utk aku sesuka hati nk tulis ape kan?????ape yg aku rasa aku nk share aku akan share...bkn niat nk menunjuk2 @ membangga diri...blog ini jugak utk tatapan nenek dan atuk marsya buat melepas rindu kepada cucunyer...kepada mak sedara...sepupu sepapat kt kg....oleh itu...korang layan je la ape yg aku letak yer...

lastly....tq pd yg sudi melayan blog yg tk seberapa ini....tanpa korang kan....aku lg la malassssssssss nk update blog ni...

handbag OREN

2 comments

ni untuk raya aidiladha......

apabila marsya panjat tangga

2 comments
SILA LIHAT DARI BAWAH KE ATAS UNTUK GAMBAR INI...

weekend lepas aku bw marsya p umah nenek kt shah alam....umah mak aku la...sbb boring kt umah...en.somi p main moto kt sepang....lama jugak la kami 2 branak lepak sna...sampai marsya sempat berlatih main tangga umah nenek...dlm diam dia menghilangkan diri...aku tengok dh sampai anak tangga ke2 dah...then aku biarkan sambil amik gambar...hehehe....mmg marsya telah berjaya sampai atas...syabas marsya...syabas...pastu ade cubaan nk turun pulak...tp atuk sudah bising...cubaan tu gagal...








apabila marsya kuar jejalan

3 comments







angin kuat sgt kt sni menyebabkan rambut marsya jd mcm tu
bukan saje rambut
kalu angin kuat dengan dia2 skali terduduk
jalan tk berapa nk kuat lagi...hehehehe

time ni marsya tengah tunggu ayah amik kete
sejak bleh berjalan ni mmg tk reti nk duduk diam
apalagi nk pegang tangan dia atau nk dokong dia
mmg dia meronta nk minta lepas

tp sejak bleh berjalan ni
dengan aku2 skali penat
berlari sna sni
sma mcm dia juga
sbb terpaksa mengejar dia...huhu


Thursday, November 12, 2009

gambar raya yg udah lama

0 comments


ceritanyer...

0 comments
pas tepek gambar kt bawah tu baru la nk bercerita
isnin 9/11 aku kena g PD ost
tk lama cuma 3 hari sajer...

then tetiba aku dpt bilik sorang
aku call hubby suh datang la
tp hubby lak ader urgent kes kt opis
so tk dpt dtg on that day
tomorrow morning br leh dtg
huhuhuhuhu
daku rindu sama marsya n hubby jugak

esoknyer pas hubby blk keje terus p PD bw marsya
best...best...best...
sungguhnye aku tk leh berpisah ngan makhluk allah yg 2 org ni...
tk leh tido...rindunyer...
mcm ne nk p ost lg ni....tidakkkkkkkkkk

Avillion Admiral Cove,PD

0 comments














budak

0 comments

ini budak tersepit...kesian dia...


tp bila nampak bonda nk amik gambar dia...
dia leh sengeh2....

saturday nite@the curve

0 comments




Saturday, November 7, 2009

Pullman Putrajaya Lakeside

0 comments


malam ni aku,hubby dan marsya akan tido disini
best...best...best...
sponser lg bilik ni....
tp yg tk berapa nk best
weekend,so esok kena bgn awal terus nk pi opis......

apapun...kami enjoyyyyyyyyyy....

marsya sudah berjalan

1 comments
alhamdulillah
marsya sudah berjalan sekarang ni
selepas setahun 4 hari marsya sudah mula melangkah
aminnnnnnnnnn

sempena marsya bleh bejalan ni
ayah ngan bonda belikan marsya kasut
so mlm td kami p alamanda nk belikan kasut buat marsya
malangbyer kasut yang kami nk tk dpt
tkde saiz....kaki anak dara kami ni tembam la pulak
so bg menggantikan kasut tu
kami beli kasut yg lain dulu
weekend ni br nk g cari lain

dapat je kasut kami pakaikan
lepaskan dia kt alamanda
apalagi bejalan sakan la
suka suki dia je masuk kedai yang dia suka
semua org bg laluan pd VVIP kecil ni
sampai la penat...marsya bleh merangkak pulak kt lantai tu
masyaallah...

balik dr alamanda
tukar baju basuh badan skit
terus tido sampai ke pagi
penat gamaknyer dapat kaki tu

Thursday, November 5, 2009

besday marsya

1 comments

besday girl sblm majlis bermula....
mandi pun blum anak dara ni...


ayah marsya adalah orang yang paling bz sekali....
deco...deco....deco....


bekpes yang disediakan pagi tu...
sebelum mbuat keje kenalah makan dulu....


kek marsya...
jelly kek from Q JELLY BAKERY...


antara tetamu yang datang......
terima kasih semua.......


kakak sepupu ku n 3 anak daranyer.....


makan...makan.....dan makan....

tetamu yang datang


HAPPY BIRTHDAY MARSYA
bonda ngan ayah doakan yang terbaik buat marsya
jadilah anak yang solehah......
aminnnnnnnn.........



antara kawan2 ayah....










 

ChErItA kHeSaH kHaMi Copyright © 2012 Design by Ipietoon Blogger Template