Wednesday, December 2, 2009

malas

utk kekawan semua.....daku adalah boleh dikategorikan sebagai MALAS MENAIP TETAPI INGIN ADA BLOG...sbb tu la dlm blog ni byk gambar dr cerita....huhu...tp apepun aku harap korang enjoy dgn gambar2 yg aku letak...aku lebih kepada cerita tentang marsya n family....mmg blog aku utk aku sesuka hati nk tulis ape kan?????ape yg aku rasa aku nk share aku akan share...bkn niat nk menunjuk2 @ membangga diri...blog ini jugak utk tatapan nenek dan atuk marsya buat melepas rindu kepada cucunyer...kepada mak sedara...sepupu sepapat kt kg....oleh itu...korang layan je la ape yg aku letak yer...

lastly....tq pd yg sudi melayan blog yg tk seberapa ini....tanpa korang kan....aku lg la malassssssssss nk update blog ni...

3 comments:

  1. teruskan usaha fiza...aku pun nak terus mengetahui perkembangan marsya yg tembam

    ReplyDelete
  2. Hi, selamat berkenalan..Welcome u to visit http://anagallery-suhanaoct.blogspot.com..Nice to meet u :)

    ReplyDelete
  3. update blog plzzzzzzzzzzzzzzz - imaninarafizal

    ReplyDelete

 

ChErItA kHeSaH kHaMi Copyright © 2012 Design by Ipietoon Blogger Template