Wednesday, December 2, 2009

malas

3 comments
utk kekawan semua.....daku adalah boleh dikategorikan sebagai MALAS MENAIP TETAPI INGIN ADA BLOG...sbb tu la dlm blog ni byk gambar dr cerita....huhu...tp apepun aku harap korang enjoy dgn gambar2 yg aku letak...aku lebih kepada cerita tentang marsya n family....mmg blog aku utk aku sesuka hati nk tulis ape kan?????ape yg aku rasa aku nk share aku akan share...bkn niat nk menunjuk2 @ membangga diri...blog ini jugak utk tatapan nenek dan atuk marsya buat melepas rindu kepada cucunyer...kepada mak sedara...sepupu sepapat kt kg....oleh itu...korang layan je la ape yg aku letak yer...

lastly....tq pd yg sudi melayan blog yg tk seberapa ini....tanpa korang kan....aku lg la malassssssssss nk update blog ni...

handbag OREN

2 comments

ni untuk raya aidiladha......

apabila marsya panjat tangga

2 comments
SILA LIHAT DARI BAWAH KE ATAS UNTUK GAMBAR INI...

weekend lepas aku bw marsya p umah nenek kt shah alam....umah mak aku la...sbb boring kt umah...en.somi p main moto kt sepang....lama jugak la kami 2 branak lepak sna...sampai marsya sempat berlatih main tangga umah nenek...dlm diam dia menghilangkan diri...aku tengok dh sampai anak tangga ke2 dah...then aku biarkan sambil amik gambar...hehehe....mmg marsya telah berjaya sampai atas...syabas marsya...syabas...pastu ade cubaan nk turun pulak...tp atuk sudah bising...cubaan tu gagal...








apabila marsya kuar jejalan

3 comments







angin kuat sgt kt sni menyebabkan rambut marsya jd mcm tu
bukan saje rambut
kalu angin kuat dengan dia2 skali terduduk
jalan tk berapa nk kuat lagi...hehehehe

time ni marsya tengah tunggu ayah amik kete
sejak bleh berjalan ni mmg tk reti nk duduk diam
apalagi nk pegang tangan dia atau nk dokong dia
mmg dia meronta nk minta lepas

tp sejak bleh berjalan ni
dengan aku2 skali penat
berlari sna sni
sma mcm dia juga
sbb terpaksa mengejar dia...huhu


 

ChErItA kHeSaH kHaMi Copyright © 2012 Design by Ipietoon Blogger Template