Friday, August 13, 2010

today 130810

hi korang.... hari ni aku last day kt KKM... huhu...mcm xpercaya jer... setelah 3 tahun berkhidmat kt sni.. akhirnye aku meninggalkan jua KKM.. & juga PUTRAJAYA... umah no 12A2-t11-u03... aku akan merindui umah tersebut... disitula segalanyer bermula... dr hidup berdua selepas kawen... mengandungkan marsya... berpantang dan membesarkan marsya disna... sempat buat 1st besday marsya kt sni... sob...sob..sob..sedih.... nk tinggalkan jiran2 yg best.... tp semua ni aku rela demi mengejar cita2 kami... ni semua sbb RC n hubby... kami xsanggup nk hidup berjauhan lagik... saat2 bisnes ni baru bermula... hubby perlukan aku ngan marsya disisi... bg memberi sokongan penuh... KKM... byk sgt kenangan manis aku kt sni... best keje kt sni... jumpa kenkawan yg best... pengalam yg best... kebetulan aku dok bawah unit protokol... byk sgt function yg aku join... melibatkan menteri... penah juga muka aku ni masuk tv ngan paper.... kenangan tinggal kenangan... aku akan mula kan segala yg baru... insyaallah di hospital sg. buloh... aku harap segala2nyer mudah bg aku disana... jumpa kenkawan baru... buat kerja baru... gunakan pengalaman yg ada dgn sebaik mungkin... aku akan tinggalkan rakan yg paling aku sayang n rapat di KKM ni... my buddy ida dan zira... ohhh aku akan merindu korang berdua lbh dr yg lain... sejak aku melapor diri di KKM tahun 2002... perlantikan pertama aku di HKL... HKL pun best....best sgt2... tp disebabkan jauh aku nk berulang alik dr shah alam... aku telah minta transfer ke Selangor... setahun je aku kt HKL then dpt balik selangor... tahun 2003 - 2007 aku bertukar dr HKL ke HTAR.. oh HTAR... kenangan nyer lagi mengusik jiwa... mcm2 berlaku kt sni... best jugak di HTAR... dgn kenkawan yg best... 2007 - 2010 aku berpindah dr HTAR ke IPKKM... sebab aku berkahwin n mengikut suami... semua org teruja bila ditempatkan di IPKKM... tp bg aku Hospital the best!!! suasana keje yg amat berbeza ngan IPKKM... xde masalah parking... xde masalah kena tangkap... xde masalah politik... FREE.... 2010 - ntah biler... aku di Hospital Sg. Buloh... harap yg terbaik... bye-bye ols!

2 comments:

  1. Good luck fiza!

    btw, fiza kena tag yer... amek soklan kat blog akak kay :)

    ReplyDelete

 

ChErItA kHeSaH kHaMi Copyright © 2012 Design by Ipietoon Blogger Template